Galerie
 
FACILITĂŢI
AŞEZARE GEOGRAFICĂ: PORTUL INTERNAŢIONAL SVIŞTOV este portul cel mai suduc de pe calea navală Dunăre - Main-Rin şi în acelaşi timp fiind şi al 2-lea ca mărime port fluvial din Bulgaria. Portul este aşezat în punctul cel mai de sud al fluviului şi anume la(430 37' latitudine nordică) - la kilometrul al 554-lea de la vărsarea fluviului Dunăre şi la kilometrul al 1 825-lea de la Portul Regensburg.

CONEXIUNI INTERMODALE: Portul Internaţional Sviştov asigură cea mai scurtă legătură partea centrală şi cea de sud a Bulgariei, iar de acolo spre Turcia şi Orientul apropiat...
• 24 de ore manipulare a încărcăturilor cu 11 macarale portal ;
• Încărcăturile pot fi manipulate în trei moduri - navă- calea ferată sau transport auto şi invers;
• 4 Liniile industriale de cale ferată cu o lungime comună de 2 510 de metri, care servesc direct terminalele navale. În regiunea portului este construită o rampă pentru dozare, dotată cu cântar electronic, pentru dozarea vagoanelor cu mărfuri vrac.

Portul este cel mai scurt drum de la fluviu până la trecerile prin munţii Stara Planina ( Balcani), iar de acolo spre Turcia, Grecia şi Orientul Apropiat. Legăturile cu interiorul ţării se face prin liniile de cale ferată de la gara Levski şi prin căile rutiere foarte comode cu oraşele Pleven, Veliko Tărnovo, Gabrovo, Tărgovişte, Loveci şi spre partea de sud a Bulgariei cu oraşele Plovdiv, Stara Zagora, Hascovo şi altele.

VAMĂ şi PUNCTUL DE TRECERE ŞI CONTROL: Vama, PTC (Punctul de Trecere şi Control) şi Gara de Calea Ferată - oferă posibilităţi pentru manipularea mărfurilor transportate în tremenele cele mai scurte, economisind timpul şi cheltuieli biznesului.
• Depozitarea şi păstrarea unor mărfuri în depozite vamale descoperite şi în aer liber;
• Logistică şi spediţie a încărcăturilor.