Ofertele noastre
Croaziere
• Croaziere pe Dunăre
• Croaziere speciale
• Oferte speciale pentru grupe / croaziere tematice: petreceri, incentive, sărbători corporative şi de familie pe bord.


Linii de călătorie:
• Ro-ro ferry line regulată Bulgaria - România , 24 h
• Croaziere până la Insulele Dunărene
Noutăţi
LINIE DE TRANSPORT NAVAL CU CURSE ZILNICE INTRE BULGARIA SI ROMANIA
Bine aţi venit!
PORTUL INTERNAŢIONAL SVIŞTOV se află la punctul cel mai sudic al fluviului Dunărea. Portul este situat pe ţârmul drept al fluviului (43o Рё 37' latitudine nordică) - la kilometrul 554 de la locul de vărsare a Dunării în Marea Neagră şi la kilometrul al 1 825 - lea de la Portul Regensburg.
Datele istorice arată că portul Sviştov încă de la începutul secolului al XVI-lea a fost un important nod comercial şi de transport , la care s-au operat încărcăturile cu marfă din Europa de vest pentru Balcani şi pentru ţările din Estul Mijlociu, dar şi în direcţia inversă.
Facilităţi
Din Europa centrală şi de vest, Ucraina şi Rusia transportul de mărfuri mari, până în, şi din Bulgaria, este cel mai avantajos să fie făcut pe fluviul Dunărea - iar Portul Sviştov este portul cel mai comod port pentru repartizarea acestora spre interiorul ţării deoarece acesta este situat în partea centrală a Bulgariei.

Aşezare geografică - PORTUL INTERNAŢIONAL SVIŞTOV este cel mai sudic port aflat pe calea fluvială Dunărea-Main-Rin şi al doilea ca mărime port fluvial din Bulgaria.
Conexiuni intermodale - Portul Internaşional Sviştov asigură cea mai scurtă legătură cu partea centrală şi de sud a Bulgariei, iar de acolo pentru Turcia şi pentru ţările din Orientul Mijlociu...
Vamă şi Punct de Control
Servicii
Activitate de manevrare cu nave proprii;
Încărcare şi descărcare, triming, sepărare, consolidare şi deconsolidare a mărfurilor, igienizare uscată a mijloacelor de transport înainte şi după activităţilor de încărcare-descărcare;
Operaţiuni depozitare cu mărfuri, conform regimului vamal stabilit;
Încărcare şi descărcare a unor nave în larg